Bemutatkozás

Igazságügyi szakértő társaság: Janus 2000 Kft.

Személyében felelős igazságügyi szakértő: Mihályi Andrea Ágnes

1998-ban végeztem közgazdászként a Corvinus Egyetem Gazdálkodási Karán (Vezetés szervezés szakirányon) majd ezt követően kezdtem el dolgozni az Arthur Andersen (nemzetközi könyvvizsgáló cégcsoport) adó osztályán mint junior, majd tapasztalt tanácsadó. Később pályafutásomat az Ernst & Young adó osztályán folytattam ahol több mint öt évig voltam manager pozícióban a nemzetközi adó (International Tax Services) részlegen. Itt elsősorban multinacionális vállalatcsoportoknak voltam az adótanácsadója magyar adózási kérdésekben, képviseltem azok magyar leányvállalatait adóhatósági ügyekben illetve adóperekben vettem részt. Ezt követően dolgoztam a WTS Klient Kft-nél mint adótanácsadó manager, majd a G4S cégcsoport társaságainak és alapítványának voltam az adószakértője, melynek során minden adónemre tekintettel adtam tanácsot mind a magyar mind a nemzetközi tranzakciók magyar adóhatásairól. Jelenleg adótanácsadóként és igazságügyi szakértőként dolgozom, egyedi megrendelések alapján az 1992-ben alakult Janus 2000 Kft-ben.

Személyében felelős szakértő

 

Adótanácsadói képesítésemet 2001-ben szereztem meg, igazságügyi szakértő (Adó- és járulék szakágon) pedig 2015-től vagyok.

Az Igazságügyi Minisztériumban regisztrált nyilvántartási számom: 010801.

Tagja vagyok a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarának (www.miszk.hu).

Tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezem. Olasz nyelvtudásom alapfokú, társalgási szintű.

Saját vállalkozásom, a Janus 2000 Kft, Igazságügyi Szakértői Társaság Adó- és járulék szakterületen. Az Igazságügyi Minisztériumban a társaság nyilvántartási száma: 010666.

Az Igazságügyi Minisztérium Névjegyzékében itt vagyok megtalálható: 

 

 

 

 

Referenciák

 

  • Penta Unió Zrt.
  • Wallis Asset Management Zrt.