Bemutatkozás

Mihályi Andrea Ágnes

 

1998-ban végeztem közgazdászként a Corvinus Egyetem Gazdálkodási Karán (Vezetés szervezés szakirányon) majd ezt követően kezdtem el dolgozni az Arthur Andersen (nemzetközi könyvvizsgáló cégcsoport) adó osztályán mint junior tanácsadó. Később pályafutásomat az Ernst & Young adó osztályán folytattam ahol több mint öt évig voltam manager pozícióban a nemzetközi adó (International Tax Services) részlegen. Itt elsősorban multinacionális vállalatcsoportoknak voltam az adótanácsadója magyar adózási kérdésekben, képviseltem azok magyar leányvállalatait adóhatósági ügyekben illetve adóperekben vettem részt. Ezt követően dolgoztam a WTS Klient Kft-nél mint adótanácsadó manager, majd a G4S cégcsoport társaságainak és alapítványának voltam az adószakértője

Adótanácsadói képesítésemet 2001-ben szereztem meg, igazságügyi szakértő (Adó- és járulék szakágon) pedig 2015-től vagyok.

Az Igazságügyi Minisztériumban regisztrált nyilvántartási számom: 010801.Tagja vagyok a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamarának (www.miszk.hu).

 

Tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezem. Olasz nyelvtudásom alapfokú.

Saját vállalkozásom, a Janus 2000 Kft, Igazságügyi Szakértői Társaság Adó- és járulék szakterületen. Az Igazságügyi Minisztériumban a társaság nyilvántartási száma: 010666.

 

 

Az Igazságügyi Minisztérium Névjegyzékében itt vagyok megtalálható: 

https://inyr.im.gov.hu/Szakertok/SzakertoList

A Janus 2000 Kft elérhetősége a Minisztérium honlapján:

https://inyr.im.gov.hu/Szakertok/SzakertoiCegList#resultTable